Bases de contractació temporal per a la contractació de Tècnics, per a la incorporació als projectes de diagnòstic territorial i projecte experimental per desenvolupar empreses d’impacte social en l’àmbit del turisme rural a la comarca Costera-Canal

Adjuntem les bases de contractació temporal per a la contractació de Tècnics, per a la incorporació als projectes de diagnòstic territorial i projecte experimental per desenvolupar empreses d’impacte social en l’àmbit del turisme rural a la comarca Costera-Canal, de conformitat de l’ordre de 12 / 2016, de 29 de juliol, de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball per la qual s’estableixen les bases reguladores del programa de foment dels acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local a la Comunitat Valenciana, dins del programa d’actuació per al període 2016/2017.

Les presents bases es publicaran han publicat avui dia 8 de febrer al tauler d’anuncis de la Mancomunitat La Costera-Canal ia la pàgina web http://www.lacosteracanal.es

Bases Tecnico Comunicación y Gestor Redes Sociales Pro Terri OK

BASES TÉCNICO EN DIAGNÓSTICO TERRITORIAL Y DINAMIZACIÓN COMERCIAL-ok

Bases Tecnico Gestion Proyec Desarrollo Territorial OK

Bases Tecnico Informatica Proyec. Terri ok

Bases Tecnico Turismo Proyec Terri OK

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...