La coordinadora de clubs esportius presenta l’escoleta esportiva de Pasqua 2017

Xàtiva, 7 de març de 2017.- La coordinadora d’Associacions Esportives de Xàtiva ha organitzat una Escola Esportiva de Pasqua per a enguany. La iniciativa, amb què col·labora el Consell Esportiu Municipal i la Regidoria d’Esports, s’ha presentat hui a l’Ajuntament de Xàtiva, per part del regidor d’Esports, Pedro Aldavero i del president de la coordinadora, Richard Prats.

L’escoleta esportiva tindrà lloc a la Ciutat de l’Esport, entre els dies 18 a 21 d’abril pròxims. L’oferta inclou la pràctica de la modalitat multiesport i diversos tallers. L’escola esportiva de Pasqua va dirigida a xiquetes i xiquets d’entre 4 a 16 anys, que s’organitzaran en grups reduïts. Els horaris seran de 9 a 13 hores, de dimarts a divendres.

El preu de la inscripció és de 35 euros per xiquet, que es rebaixa a 25 euros per al cas de que s’apunte un segon germà. El termini d’inscripció ja està obert i s’allargarà fins el 10 d’abril. Les inscripcions es tramiten telefonant al 600987 332.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...