Xàtiva alberga la final d’un campionat juvenil de voleibol aquest cap de setmana

Xàtiva, 28 de març de 2017.- Aquest matí, el regidor d’Esports Pere Aldavero i el president del Club Voleibol Xàtiva, Enrique Mateu, han presentat la final del campionat de 1ª divisió autonòmica juvenil masculina de voleibol, que se celebrarà a Xàtiva aquest cap de setmana.

El Club Voleibol Xàtiva no para de collir èxits, el Juvenil Masculí i el juvenil Femení classificats per disputar aquest cap de setmana les Finals Autonòmiques, lluitaran per guanyar-les, i per les places que donen accés als Campionats d’Espanya.

La jugadora cadet Laura Mascarell Montell en la convocatòria de la Selecció Espanyola Sub16. Es desplaça a Sòria del 2 al 11 d’abril, i si entra a la convocatòria final jugaria la qualificació per al Campionat d’Europa Sub16 del 12 al 16 d’abril

La ciutat de Xàtiva albergarà el proper cap de setmana 1 i 2 d’abril de 2017 i al pavelló Municipal de voleibol, la FINAL AUTONOMICA JUVENIL MASCULINA de màxima categoria. Una competició organitzada per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i pel Club Voleibol Xativa, amb la col·laboració del Consell Esportiu Municipal de l’Ajuntament de Xativa.

Una final pensada per promocionar la ciutat de Xàtiva a través de l’esport.

A la FINAL AUTONOMICA accedeixen els quatre millors equips classificats de la lliga regular, i els dos primers classificats tenen dret a plaça en el Campionat d’Espanya Juvenil masculí que es disputarà del 21 al 26 d’abril a la ciutat de LORCA.

El Xàtiva voleibol Xàtiva accedeix a aquesta FINAL com equip líder i imbatut de la classificació. Com a segon classificat el CV València, tercer el Mediterrani de Castelló i quart el CV Elx. El format de competició és una lliga tots contra tots.

Dissabte 1 d’abril
10 hores CV València-CV Mediterrani
12 hores Xàtiva Voleibol- CV Elx
17:30 hores CV València-CV Elx
19:30 hores Xàtiva Voleibol-CV Mediterrani

Diumenge 2 d’abril
10 hores CV Mediterrani-CV Elx
12 hores Xàtiva Voleibol-CV València

L’equip JUVENIL FEMENÍ YSABEL MORA XATIVA VOLEIBOL també disputarà la FINAL AUTONOMICA de màxima categoria a la ciutat de BENIDORM, a l’haver quedat terceres en la classificació general. La final la disputaran contra els equips Platges de Benidorm, CV Elx i Grau de Castelló. L’equip guanyador tindrà plaça al Campionat d’Espanya a disputar a La Corunya del 21 al 26 d’abril.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...