Divendres es presenta la iniciativa “Les cançons ens posen a mil”

És tracta d’una actuació en el marc del festival “Música i Lletra”, certamen que compta amb la direcció artística de Feliu Ventura

Xàtiva, 29 de març de 2017.- El festival Música i Lletra comença a rodar i ho fa fusionant la cultura popular amb la cançó d’autor, gènere a què está dedicat aquest certamen. El proper divendres 31 de març es presenta a l’Albereda la iniciativa “Les cançons ens posen a mil”, impulsada per la regidoria de Gran Teatre. A les 20’30h, a l’espai que hi ha entre l’edifici de Correus i la Casa de la Ciutat, diversos artistes posaran en marxa una actuació coral on es barrejaran diverses modalitats musicals i de dansa amb el rerefons de la música dels cantautors.

Concretament, a l’espectacle participaran Abraham Rivas, la muixeranga “La Socarrà”, l’Escola de Danses de Xàtiva, la colla de dolçainers “La Socarrada” i la xaranga “Música i Lletra”, creada per a l’ocasió. El regidor de Gran Teatre, Alfred Boluda, ha explicat que “Les cançons ens posen a mil” és una ocasió per connectar la cançó d’autor amb la nostres tradicions musicals més arrelades. El fet de poder realitzar aquest espectacle al carrer, ocupant el centre de la ciutat a unes hores de gran afluència de públic, és una mena de reclam per iniciar les activitats del festival “Música i Lletra”.

El regidor ha recordat que aquest festival de cançó d’autor compta amb la direcció artística de Feliu Ventura.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...