Xàtiva amplia el servei d’atenció per a persones sordes

L’Ajuntament renova el conveni amb Fesord

Xàtiva 30 de març de 2017.- La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo, ha informat de l’actualització del conveni en vigor entre l’ajuntament i la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana, Fesord. El nou conveni suposa la millora i ampliació de l’actual servei de mediació, llengua de signes i interpretació que ofereix l’Ajuntament de Xàtiva.

El nou horari d’aquest servei municipal és de dilluns a dijous, de 8 a 15h i les vesprades de dilluns, de 17 a 19h. Es tracta d’un servei gratuït i obert a qualsevol ciutadà que ho requerisca.

Els tècnics intèrprets de llenguatge de signes de l’Ajuntament atenen a persones amb discapacitat auditiva per facilitar-los les gestions administratives que es duen a terme a les dependències municipals. Aquestos tècnics també s’ocupen de l’acompanyament i mediació en qualsevol tràmit que l’usuari necessite.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...