La brigada d’Agricultura neteja 14 camins rurals abans de l’arribada de les festes de Pasqua

L’Ajuntament adquireix una desbrossadora de braç per al tractor de la brigada

Xàtiva 31 de març de 2017.- La brigada d’Agricultura de l’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat les tasques de neteja i manteniment de 14 camins rurals de cara al previsible increment d’afluència de públic a les zones rurals del terme durant les properes festes de Setmana Santa i Pasqua. El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, ha informat de l’adquisició per part de l’Ajuntament d’un braç articulat per al tractor de la brigada amb el qual es duen a terme les tasques de desbrossament mecànic.

Aquest nou equipament permet una major eficiència a l’hora de netejar els talussos i marges dels camins rurals. Fins el moment, els treballadors municipals han procedit a netejar els camins d’Alboi, Hoyos, Cova Negra, Pont Sec, de Francés, de la Casa Bernabé i la senda de Cambra. Durant els propers dies, les actuacions s’entendran a 8 camins més, com són el de Pinyana, Vallfarta, Puig, Casa Sumsi, de les aigües, del Portet i Fillola, així com completar les tasques als camins de Cambra i senda de Cambra.

A més de les tasques de neteja, la brigada també està procedint a la reparació del ferm en alguns vials de Bixquert i la resta del terme municipal, com en el cas del camí de la Fillola, a la zona del Carraixet, a la Corona de l’Estrela, al Pont Sec, al camí d’Annauir i al camí de la Telefònica.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...