El conservatori Lluís Milà obri les portes en la XV Setmana Cultural

Audicions a Sant Agustí i a la Casa de l’Ensenyança marquen les activitats centrals de la setmana de portes obertes del Lluís Milà.

Xàtiva 6 d’abril de 2017.- Este dijous el conservatori Lluís Milà inicia la XV Setmana Cultural. En aquesta edició, s’han preparat 3 concerts a càrrec dels alumnes del centre, un taller i una projecció documental a més de dos jornades de portes obertes.

Segons Empar Penadés, regidora de Música i Conservatori, “des de la regidoria considerem que estes iniciatives contribueixen de manera molt positiva en la promoció i difusió del centre com a espai educatiu però també de divulgació de música i cultura. El nostre objectiu és obrir al màxim esta institució per fer que la música isca dels murs i enganxe a tants xiquets com es puga”.

Dilluns i Dimecres hi haurà jornada de portes obertes de les 15:30 de la vesprada per a que tots els alumnes de cinquè de primària que vulguen visiten el centre i coneguen les seues activitats. A més, el dilluns a les 19 hores hi tindrà lloc a Sant Agustí una audició d’alumnes i el dimarts, també a les 19 hores es farà una audició itinerant per dins del museu de la Casa de l’Ensenyança.

A més, demà divendres els alumnes del conservatori també viatjaran a Riba-roja per participar a un concert-intercanvi amb la la Banda del Conservatori Professional Municipal de Riba-roja del Túria. Com ha assenyalat Carmen Badia, directora del Lluís Milà, “per a nosaltres és molt important realitzar intercanvis amb altres centres o entitats perquè és la millor manera que els alumnes coneguen com es treballa en altres llocs i enriquisquen la seua formació a partir d’altres experiències”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...