Benestar Social col·labora per a que els alumnes del Pla de la Mesquita vegen un entrenament del Llevant U.E.

Xelo Angulo, regidora: “atenem l’oci com a política inclusiva de tots els col·lectius amb qui treballem”

Xàtiva, 7 d’abril de 2017.- La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva ha col·laborat amb l’organització d’una activitat extraescolar per als alumnes del CPEE Pla de la Mesquita. L’activitat consisteix en una eixida a València per visitar i passar la jornada en el Nou Estadi del Llevant U.E. Els alumnes gaudiran com a espectadors d’una sessió d’entrenament de l’equip de futbol valencià, actualment líder de la segona divisió.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo ha incidit en què “des del departament de Benestar Social atenem també l’oci com a política inclusiva de tots els col·lectius amb qui treballem”. Angulo ha citat com a exemple la visita cultural de majors a l’exposició de Josep de Ribera, en el Museu del Prado de Madrid; la preparació de l’eixida de final de curs cultural de les ames de casa o una eixida en Nadal per als alumnes del centre ocupacional d’Aspromivise i del Pla de la Mesquita al Centre de Majors per veure un espectable de màgia.

Des del col·legi Pla de la Mesquita han agraït la iniciativa, ja que, segons fonts del centre, “per a nosaltres és molt important, doncs en els contextos reals és on puguem observar si s’estan adquirint els aprenentatges més funcionals i és on els alumnes han de posar-los en pràctica”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...