Joventut convoca un concurs de fotos pasqüeres

Xàtiva, 12 d’abril de 2017.- La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva posa en marxa el concurs de fotos pasqüeres que finalitzarà el 25 d’Abril. El concurs de fotos pasqüeres consisteix a penjar al perfil d’Instagram de cadascú la foto que es vol que participe en el concurs, amb el hashtag #fotospasqueres. Les fotos han de ser de qualsevol lloc on s’haja viatjat en Pasqua i ha d’aparèixer alguna situació típica com menjant la mona, enlairant la milotxa, trencant-li l’ou de pasqua a un amic, etc. Els participants han de tindre entre 14 i 30 anys. Es valorarà la qualitat, originalitat, popularitat a la xarxa i que siguen representatives de la Pasqua. El jurat el formaran tres persones en representació de l’Ajuntament: una de la Regidoria de la Joventut, una del Consell de la Joventut i una altra del Centre d’Informació Juvenil. La resolució del premi es conéixera al llarg del mes de maig. La millor foto rebrà un premi de 50 € per gastar-los en qualsevol comerç de Xàtiva.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...