Xàtiva es volca amb la Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional

En la cursa han participat més de 1.080 corredors, provinents de 52 centres ocupacionals

Xàtiva, 4 de maig de 2017.- Aquest matí s’ha celebrat la desena edició de la Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional que cada any organitza Aspromivise junt a la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana, COPAVA, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, la Mancomunitat La Costera – Canal, Caixa d’Ontinyent i un gran nombre d’empreses de la comarca.

En la cursa han participat més de 1.080 corredors, provinents de 52 centres ocupacionals. La prova ha comptat amb 350 voluntaris. Hi han col·laborat els instituts La Costera, Simarro, Josep de Ribera, La Llosa, Vallada, Carlet, Canals i Burriana. Al voltant de 1.500 escolars de 17 centres de tota la comarca han cobert el recorregut de la carrera, que ha discorregut per Albereda Jaume I, Peris, Corretgeria, Roca i plaça la Bassa, fins arribar de nou al l’albereda.

L’acte ha comptat amb una nodrida representació institucional. Han assistit l’alcalde Roger Cerdà; la regidora d’Educació i directora del centre ocupacional d’Aspromivise, Amor Amorós; el director general de Diversitat Funcional, Antonio Raya i el director general d’Esports, Josep Miquel Moya, per part de la Generalitat Valenciana; el president de la Mancomunitat La Costera – Canal, Roberto Granero; la diputada de Benestar Social de la Diputació de València, Mercedes Berenguer; la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo; el primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente; la directora territorial de Benestar Social, Isabel Serra i els regidors Ignacio Reig, Francesa Chapí i Empar Penadés.

DSC07322_web DSC07332_web

  DSC07442_webDSC07360_web

DSC07452_web

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...