Xàtiva habilita 4 nous panells per a la informació de les associacions

La proposta va sorgir de les jornades d’associacionisme organitzades per Participació Ciutadana

Xàtiva, 4 de maig de 2017.- El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Alcocel, ha anunciat l’inici dels treballs d’instal·lació d’una sèrie de panells informatius en diversos punts de la ciutat que es posen a disposició de les distintes associacions de Xàtiva. Aquest nou mobiliari urbà està destinat a servir de suport per a la col·locació de cartells, pòsters i tota mena de fullets informatius per tal que les entitats cíviques de la ciutat puguen difondre la seua activitat i convocatòries.

En total, es van a instal·lar 4 nous panells com el de la imatge. La instal·lació i ubicació d’aquestos dispositius és resultat d’un procés participatiu, ja que la proposta va sorgir durant una de les jornades d’associacionisme organitzades per Participació Ciutadana.

Els 4 nous panells estaran situats en l’avinguda de Selgas, front al Gran Teatre; en la plaça de l’Estació, en la plaça Vicent Andrés Estellés i en la plaça de l’Espanyoleto, front al Centre Cívic La Ferroviària. Aquestos panells, de major superfície, s’uneixen als 9 ja existents destinats a la difusió d’informació institucional de l’Ajuntament.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...