El públic respon a la proposta de Nits al Castell

Les entrades per a Manel i Sílvia Pérez Cruz, pràcticament exhaurides

Xàtiva, 26 de maig de 2017.– Després de dues setmanes des que s’iniciara la venda d’abonaments i entrades per a la XX edició del Festival Internacional Nits al Castell, la resposta per part del públic no pot ser més positiva. A hores d’ara, l’aforament per als concerts de Manel i de Sílvia Pérez Cruz està pràcticament exhaurit, quedant algunes entrades soltes. Pel que fa als concerts d’Estrella Morente i Iván Ferreiro, la venda d’entrades supera el 60% de l’aforament, quan encara falten més de trenta dies per a l’inici del festival, l’1 de juliol.

La qualitat dels artistes escollits per a l’edició d’enguany és, sense dubte, el principal motiu d’aquest èxit en la venda d’entrades. D’altra banda, la demanda existent posa en qüestió la polèmica generada al voltant de l’increment del preu dels tiquets.

La regidora de Turisme, Mariola valora que “estem molt satisfets amb el ritme de venda d’entrades. L’encert es deu principalment al cartell triat per a l’ocasió. Enguany, hem fet un esforç extra en tractar-se de la vigèsima edició. Esperem que açò redunde en una major afluència de turisme a la ciutat, principal motiu pel qual s’organitza el festival”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...