Joventut amplia l’horari de les sales d’estudi amb motiu dels exàmens finals

La Casa de la Joventut mostra una exposició sobre Nepal

Xàtiva, 26 de maig de 2017.– Des del 22 de maig fins al 16 de juny, la Casa de la Joventut ha ampliat el seu horari per tal que les sales d’estudi habilitades puguen utilitzar-se més hores amb motiu dels exàmens de final de curs. També s’han habilitat nous espais per donar acollida a l’augment del número d’estudiants que necessiten acudir a la Casa de la Joventut per preparar els seus exàmens.

El nou horari és de dilluns a divendres, de 8.00 h a 22.00 h i no es tancarà a migdia. Dissabte, l’horari serà l’habitual, de 10.00 h a 13.00 h. Cal recordar que malgrat oferir l’espai d’estudi, la Casa de la Joventut és un espai polivalent on els joves poden formar-se, reunir-se i treballar en equip, pel que es prega a tots els usuaris la màxima comprensió i convivència amb les possibles activitats programades.

D’altra banda, la Regidoria de Joventut presenta l’exposició sobre Nepal, realitzada per Mati Benavent i de la qual es pot gaudir en el hall de la Casa de la Joventut, des del 19 de maig fins l’1 de juny. L’exposició es una selecció de fotografies en blanc i negre i a color que plasma les distintes etapes de la infantesa dels xiquets i xiquetes nepalesos.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...