Demà divendres conclou la primera fase del PlaXàtiva!

La primera part per decidir el Pla Especial del Nucli Antic acaba amb unes jornades de formació esta vesprada i la presentació de les conclusions demà a la Plaça de la Seu.

Xàtiva 29 de juny de 2017.- La primera fase del procés de participació PlaXàtiva! Finalitza este divendres 30 de juny amb la presentació de les conclusions extretes als diferents tallers i meses celebrades al llarg del mes de juny.

La reunió final oberta a tots els veïns i veïnes tindrà lloc a les 19 hores a la plaça de la Seu i en ella s’exposaran els resultats de les diferents sessions i jornades de diagnòstic. La segona part de la sessió consistirà en un taller de propostes ciutadanes sobre les diferents temàtiques que s’han detectat.

Segons Cristina Suñer, regidora d’Urbanisme “Esta sessió és molt important perquè tot i que moltes de les problemàtiques que es tracten són evidents, gràcies a les reunions que hem mantingut, ara es poden establir unes bases per a que els redactors del Pla Especial del Nucli Antic puguen prendre com a referència les opinions i el com ens agradaria que el centre històric fóra per al seu veïnat”.

A més esta vesprada a les 19 hores en la plaça Roca tindran lloc les jornades de formació. Estes jornades consistiran en la difusió d’experiències desenvolupades per iniciatives ciutadanes i experiències de dinamització i regeneració, explicades per experts i professionals.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...