Tot preparat per a la II Marxa “Annauir Solidari”

ANNAUIR SOLIDARI bx

La iniciativa a benefici de l’associació contra l’esclerosi múltiple espera superar la participació de la passada edició.

Xàtiva 30 d’agost de 2017.- Dissabte 2 de setembre a les 18:30 tindrà lloc la II Marxa Senderista “Annauir Solidari” organitzada per la regidoria de Sanitat, la comissió de festers d’Annauir i el Centre Excursionista de Xàtiva. Per participar en esta cursa no competitiva cal adquirir un tiquet solidari de 4 euros que anirà a benefici d’AXEM13, l’associació contra l’esclerosi múltiple.

Com ha assenyalat la regidora de l’àrea, Cristina Sunyer, “Estes tipus d’iniciatives són les que des de la regidoria volem fomentar i impulsar per diversos motius. D’una banda, esta activitat totalment altruista per part de la gent d’Annauir té una vessant solidària molt important i, de l’altra, també contribueix a fomentar hàbits saludables entre els nostres veïns i veïnes”.

La marxa començarà a Annauir i ,com ha dit Alberto Morant, “es tracta d’un recorregut senzill que poden completar persones de totes les edats i gent amb diversitat funcional. Per això esperem superar la participació de l’edició anterior”. El recorregut té vora 7 quilòmetres: ix d’Annauir, discorre cap a Aiacor creuant el riu després s’adreça cap a Cerdà i Vallés i torna a Annauir.

El donatiu solidari per participar en la marxa es pot comprar fins el mateix moment que s’inicie la marxa i es destinarà a la investigació per millorar la qualitat de vida de persones afectades d’Esclerosi Múltiple, 46.000 a la Comunitat.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...