Joventut adapta la programació de tardor als períodes lectius

S’ofereixen cursos de valencià per als nivells mitjà i superior, menjador escolar, educador per a col·lectius amb necessitats diverses i manipulador d’aliments

Xàtiva, 8 de setembre de 2017.- La Regidoria de Joventut i el Consell de la Joventut enceten una nova programació juvenil per a la tardor del 2017. Aquesta programació té un nou format i passa a organitzar-se bimensualment (setembre-octubre) per poder oferir una millor i variada oferta d’activitats, cursos i tallers més accessible als joves i als seus períodes lectius.

D’aquesta nova programació, cal destacar els cursos intensius del nivell mitjà i superior de valencià per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i els cursos de menjador escolar, educació a col·lectius amb necessitats educatives diverses i manipulador d’aliments, cursos homologats i impartits per l’escola d’animació Abast.

Com a novetats d’aquesta programació, s’ha volgut oferir el curs de monitor d’activitats en el temps Lliure (MAT) de 310 h, que es realitzarà divendres de vesprada i dissabtes tot el dia per un preu de 115 €. També anunciar que els tallers gratuïts dels dissabtes de matí (tatuatges de henna, cuina, reciclatge de roba, etc.) queden oberts per a totes i tots els joves que vulguen gaudir del seu temps lliure. L’espai del hall de la Casa de la Joventut albergarà dues exposicions: “Minimalisme en la Natura” i “Mostra del concurs de fotos del somriure”

Com a projecte innovador, es torna als centres educatius per reprendre el programa de corresponsals educatius juvenils que es va iniciar al mes de març, que contempla una mena de reclutament de joves estudiants que volen participar d’una manera activa en les activitats de la Casa de la Joventut. Es faran reunions informatives i una eixida de cap de setmana per a fer la formació d’aquests joves voluntaris.

Es mantenen tant els concursos com totes les programacions anteriors. En aquesta ocasió, cal destacar, el concurs Jove Fotografia del Dia Mundial del Somriure i el concurs de cal·ligrames. També esmentar els tallers d’anglès que ofereix l’IVAJ i les rutes senderistes de la Mancomunitat de la Costera-Canal de Navarrés.

El Centre d’informació Juvenil continua expedint, de manera immediata, tota l’oferta de carnets, carnet jove, alberguista en totes les modalitats, estudiant/teacher, etc.
Els serveis de Joventut ultimen l’oferta completa de viatges joves que es presentarà a finals de mes mitjançant les xarxes socials. Es tracta d’una oferta variada de viatges des d’octubre fins a juny. Totes les activitats estan adreçades prioritàriament als joves de 12 fins a 30 anys.

Per a més informació de dilluns a dissabtes de 10.00 h a 13.00 h i 17 a 20 h al Centre d’Informació Juvenil ubicat a la Casa de la Joventut de Xàtiva, C/ Montcada, 14 o a les xarxes socials d’InfoJove Xàtiva

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...