Xàtiva reuneix de nou al Consell Agrari

Xàtiva, 4 d’octubre de 2017.- Demà dijous 5 d’octubre, a les 19:00 h, al saló de plenaris de l’Ajuntament, s’ha convocat la segona reunió plenària del Consell Agrari Municipal de Xàtiva en el que va d’exercici, presidit pel tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente. Entre els distints assumptes que contempla l’ordre del dia, figura la canalització de la séquia Murta.

També està previst que s’informe als assistents sobre l’estat de les sol·licituds de subvenció per a la reparació de camins agrícoles formulades tant davant de la Conselleria com de la Diputació de València. Així mateix, s’actualitzarà la informació al voltant de les diverses jornades d’especialització organitzades per la Generalitat Valenciana en matèria agrària.

Finalment, el regidor Lorente donarà compte de l’estat actual del procés de denominació d’origen de l’all tendre de Xàtiva.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...