IV CURSA I MARXA SOLIDÀRIA XÀTIVA CONTRA EL CÀNCER 2017

Xátiva

De nou un any més, Xàtiva es sumarà a la lluita contra el càncer amb la IV Cursa i Marxa Solidària contra aquesta malaltia. La prova s’emmarca dins el III Circuit Provincial contra el Càncer, RUNCÁNCER. Circuit que integra al llarg de l’any, 21 carreres i 40 marxes en localitats diferents de la província.

A Xàtiva es celebrarà el diumenge dia 15 d’octubre de 2017 partir de les 10: 00h.

Constarà de dues proves diferents: una cursa competitiva de 6,5 km i una marxa no competitiva de 4 km.

La modalitat de CARRERA donarà començament a les 10: 00h, mentre que la modalitat de MARXA començarà a les 10 i pocs minuts, res més isca l’últim corredor, totes dues tindran COM SORTIDA l’Albereda Jaume I, davant l’Ajuntament.

L’import del dorsal és de 5 €, que serà destinat íntegrament per la lluita contra el càncer, amb opció a samarreta commemorativa per 5 € més.

Les inscripcions podran realitzar-se fins el dijous 12 d’octubre a les 22: 00h, amb diferents opcions:

– PRESENCIAL: Només per als participants de la marxa. Ja es poden aconseguir en els següents establiments en horari comercial, aquí no cal inscriure, només es recull el dorsal i es donen a canvi 5 €.

– Atletes

– kilometres

– Peque ‘s

-Luis Martínez

– Aquasport

– Setabis Sport

-Forn Llueca

-avança Fitness

– ONLINE: Per a tots els participants de la cursa i els de la marxa que vulguen aquesta opció.

https://www.toprun.es http://runcancer.com

Amb l’opció en línia, la recollida de dorsals serà el divendres 13, al pati de la Casa de la Cultura de 18.30h a 20: 30h i el dissabte 14, al Centre Comercial Plaça Major de 10: 15h a 21: 30h. Per recollir-los serà necessari presentar un document acreditatiu de la identitat del participant.

Aquests dies també es podran adquirir dorsals per als participants tant de la marxa com de la cursa no inscrits en línia.

-En LÍNIA DE SORTIDA: es podrà obtenir dorsal davant de l’Ajuntament des de les 8.00h fins a 30 minuts abans de començar les proves.

A més, es podrà adquirir una samarreta commemorativa per 5 € més, de venda els dies 13, 14 i 15 mentre es lliuren els dorsals.

L’edat mínima dels participants a la cursa serà de 16 anys.

En la marxa podran participar no només adults, sinó també joves, adolescents, nens, nadons amb carros, mascotes … etc. Tots els participants hauran de portar el dorsal per poder estar coberts per l’assegurança de responsabilitat civil. Els menors que participen en la marxa hauran de fer-ho acompanyats d’un adult.

El dispositiu preparat per al dia de la prova comptarà amb efectius de la Policia Local i Protecció Civil, els serveis d’un metge i una ambulància fixa al costat de la línia de meta. Guarda-roba per als corredors, banys a la Glorieta, dutxes a la Ciutat de l’Esport i aparcaments al Pavelló de Voleibol i la Ciutat de l’Esport. A més de comptar amb la inestimable ajuda dels voluntaris dels diferents clubs esportius de la ciutat que, gràcies a la gestió de la coordinadora d’esports, ens ajuden per poder dur-lo a terme. Agraïm també l’ajuda prestada per l’Ajuntament i la de tots els establiments, comerços, entitats, empreses … que col·laboren d’una manera o altra, perquè sense el suport de tots ells no podríem fer-ho.

Com en anys anteriors, durant les proves ens acompanyaran a ritme de batucada dels tambors dels percussionistes de l’acadèmia Rytmus, ia tots els participants se’ls obsequiarà en arribar a la meta amb aigua, refrescos, galetes, brou Aneto, fruita donada per Mercaxàtiva i taronges de Recreativos Saetabis.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats en la cursa, masculins i femenins, de cada categoria: general i local.

En acabar el lliurament de trofeus, es sortejaran amb el número de dorsal diversos regals donats per alguns establiments de la ciutat com Decathlon, Halcón viajes, Dormizen, Viatges & Aventura Pepita Grau, Òptica Meseguer, NO. Norobitg style, Aquasport, Refan perfumeria i cosmètica …

Seguirem la festa veient fascinats les exhibicions d’esgrima dels alumnes del Club d’esgrima Xàtiva; ens divertirem movent els nostres cossos ballant zumba amb el Sport Club Avança fitness i també amb MªPaz; i els més petits podran gaudir de diversos castells inflables.

No us podeu perdre un matí tan especial lluitant contra el càncer. L’any passat vam ser 2638 els participants inscrits i vam aconseguir recollir 13190 € íntegres per a la investigació sobre aquesta malaltia. Gràcies.

A veure si aquest any junts ho podem superar, per això des de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer, fem una crida a tots els ciutadans de Xàtiva i pobles veïns al fet que de nou participen d’aquesta festa solidària, on ho passarem molt bé mentre ajudem a recaptar fons per a la investigació sobre el càncer i que en un futur aquesta malaltia es puga eradicar. Gràcies.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...