Noves oportunitats i desenvolupament local a Focus Pime La Costera-La Canal de Navarrés

La trobada empresarial per a empresaris i emprenedors se celebrarà el 21 de novembre a Xàtiva


Xàtiva, 3 de novembre de 2017.- Xàtiva acollirà el 21 de novembre Focus Pime i Emprenedoria la Costera – la Canal de Navarrés, una trobada empresarial amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora i crear oportunitats de negoci, que tindrà lloc de 9: 00 a 14:00 a la Casa de la Cultura de Xàtiva.


Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació a càrrec del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, el director general del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València, Jesús Casanova, i els presidents de les dues principals associacions empresarials de Xàtiva: Diego Fuentes, president de ADEXA, i Maria Jesús Cuenca, presidenta de XACEX.


Durant la seua intervenció, Miquel Lorente ha destacat que la celebració de Focus Pime i Emprenedoria a Xàtiva generarà oportunitats per a les empreses de la comarca, “per això, i per la gran quantitat de recursos empresarials locals, la iniciativa Focus encaixa perfectament en l’oferta de promoció econòmica del consistori “.


Per la seua banda, Jesús Casanova, ha explicat que Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, mitjançant el IVACE i els CEEIs de la Comunitat, i que s’estan celebrant “23 trobades empresarials al llarg de 2017 en diferents comarques de la Comunitat amb la col·laboració de 125 agents de l’ecosistema emprenedor i amb una participació total de més de 2.000 persones “.


Sobre el programa de Focus Pime i Emprenedoria la Costera-la Canal, Casanova ha detallat que s’organitzaran diverses taules rodones entorn a l’economia circular i col·laborativa, casos d’èxit d’empreses innovadores basades en actius del territori i lideratge empresarial. “Hi haurà temps també per a l’intercanvi de targetes en una sessió de networking i un plenari dedicat la importància de la geolocalització a les xarxes socials a l’hora de guanyar clients.


Els presidents de ADEXA i XACEX, Diego Fuentes i María Jesús Cuenca, han aplaudit l’organització d’aquesta trobada empresarial a Xàtiva i han destacat la importància de la col·laboració entre entitats i agents a l’hora de donar solució als problemes de les empreses.

Més informació:
marketing@ceei.net – 686.547.357 – #FocusPyme

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...