La Casa de la Joventut ofereix un curs de mediació de conflictes

Xàtiva, 10 de novembre de 2017. – La Regidoria de Joventut organitza un curs anomenat “Gestió de conflictes, mediació i interculturalitat” que comença el pròxim dia 20 de novembre i finalitza l’1 de desembre.

La mediació és un sistema de resolució de conflictes alternatiu, és un intent de treballar amb l’altre a la recerca d’una via pacífica i equitativa per a afrontar els conflictes, en un entorn de creixement, acceptació, aprenentatge i de respecte mutu. Intervenir en la gestió de conflictes és la millor manera per a promoure la recerca de solucions que satisfacen les necessitats de les parts. És una competència necessària per augmentar el desenvolupament d’actituds cooperatives davant situacions de conflicte.

Aquest curs està homologat per l’escola d’animació Abast i té una durada de 30h, amb un preu de 50 euros. L’horari és de 17 a 20h de dilluns a divendres i es realitza en la Casa de la Joventut.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...