Signat el conveni amb Conselleria per al cicle formatiu de grau mitjà “Tècnic en Jardineria i Floristeria”

A partir del curs 2018/2019 els estudiants de “Tècnic en Jardineria i Floristeria” podran realitzar les seues pràctiques professionals en el departament de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Xàtiva

Xàtiva, 15 de novembre de 2017.- Ahir es va signar el conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i l’Ajuntament de Xàtiva per a la realització de formació professional dual del sistema educatiu de la Comunitat Valenciana en el centre educatiu IES Vicent Gandia, de Villanueva de Castellón, per dur a terme projectes de formació professional dual de cicle formatiu de grau mitjà per al títol de “Tècnic en Jardineria i Floristeria”.

El passat 21 de febrer, la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Gimeno, manifestava la importància d’aquest conveni ja que Xàtiva ofereix als estudiants del grau formatiu l’oportunitat de fer les seues pràctiques dins de la brigada de Parcs i Jardins, on podran posar en pràctica els coneixements adquirits i desenvolupar tasques diverses en jardins monumentals que alberguen una gran quantitat d’espècies vegetals.

Els alumnes participants en el projecte rebran una beca de 1.200€, assumida per l’Ajuntament, en concepte de borsa o ajuda a l’estudi, i s’inclouran en el Règim General de la Seguretat Social.

La duració d’aquest conveni de col·laboració serà de dos o tres cursos acadèmics, tot i que els signants podran acordar la seua pròrroga per un període de fins a quatre anys addicionals o la seua extinció.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...