Comença la temporada de viatges a la neu de Joventut

javalambre-01 capdany

Xàtiva, 22 de novembre de 2017.- La Regidoria de Joventut ha preparat una extensa programació de viatges, amb la col·laboració de Nautalia Viatges, els quals es realitzen durant tot l’any. La programació completa de viatges es pot consultar a la Casa de la Joventut i en les xarxes socials d’Infojove Xàtiva. Amb l’arribada del fred i de les primeres nevades, la regidoria ofereix diverses possibilitats per a gaudir de la pràctica de l’esquí.

La primera cita és el 28 de desembre: serà un viatge d’un dia a l’estació de Javalambre, pel preu de 47 € amb Carnet Jove (57 € per adults). Està inclòs l’autobús d’anada i tornada, forfait d’1 dia i el segur de viatge i d’esquí. A més pagant un suplement es pot llogar el material (10 €) o rebre classes d’esquí (17 €).

Per al Cap d’Any hi ha previst un viatge a Super Espot, del 29 de desembre fins a l’1 de gener. Per 310 € amb Carnet Jove (o 320 € per adults) està inclòs l’autobús d’anada i tornada, forfait de 3 dies en Super Espot, segur de viatge i esquí, 3 nits d’hotel, 3 desdejunis i 2 sopars i sopar de cap d’any. Si alguna persona vol anar a aquest viatge i no vol esquiar, es possible assistir amb un descompte de 50 € del preu total (sense forfait i assegurança).

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...