Xàtiva concedeix ajudes per impulsar la promoció en Internet i xarxes de 5 noves empreses

Un professional del màrqueting prestarà assessorament especialitzat durant un mes als beneficiaris de les ajudes

Xàtiva, 4 de desembre de 2017.- La Junta de Govern Local ha aprovat la concessió d’ajudes per a un pla de promoció per a l’impuls d’activitats empresarials creades en els últims dos anys. L’ajuda consisteix en el llançament i promoció de l’activitat empresarial seleccionada durant un mes de l’any 2017, amb un pack de llançament i l’assistència d’un professional del màrqueting que serà l’encarregat de fer la promoció a través de les xarxes socials. En total s’han concedit 5 ajudes per als negocis de Distristocks & Services S.L, Maria Pilar Mancebo Pérez, Trini Pérez Esteve, COTASA, cooperativa de treball associat solidari amb Àfrica i Noelia Vigil Caballero.

El tinent d’alcalde Miquel Lorente explica que “amb aquesta iniciativa pretenem impulsar amb força el naixement i consolidació d’aquelles empreses que aposten per la innovació a la ciutat. En moltes ocasions ens trobem en què les empreses tenen com a moments més complicats els dos primers anys d’activitat i per això volem estar al costat d’aquells projectes que ara comencen i que aposten per oferir nous atractius a l’activitat econòmica de Xàtiva”.

A l’hora d’avaluar els projectes presentats, la comissió tècnica ha tingut en compte aspectes com el grau d’innovació, diferenciació i originalitat dels productes i serveis oferits, el component tecnològic, el potencial d’internacionalització i creixement de l’empresa i la previsió de llocs de treball a generar.

Les activitats que s’inclouen en el pack de llançament són diverses. Entre elles, figura un vídeo presentació de l’empresa, un lot de de fotos de perfils professionals i de tenda, en el seu cas i un estudi de situació de presència digital de marca i de la competència. En aquest cas, s’informa a l’empresa de la correcció de possibles errors en els perfils socials, se li fa recomanacions en funció dels resultats de l’estudi i una revisió de la integració i alta en les aplicacions Google Bussines i Google Maps.

També s’ofereix una campanya d’atracció de seguidors en els perfils socials més utilitzats, una auditoria web i la presentació d’informe de millora i un estudi de viabilitat per a la creació d’un comerç electrònic de l’empresa El pack ve acompanyat per un programa de formació a mida, gràcies al suport tècnic consistent en dues hores de tutoria per a la resolució de dubtes i assessorament en captació de seguidors en xarxes socials i dues hores més de formació personalitzada en ferramentes necessàries en xarxes i Internet i formació en campanyes de publicitat segmentada per a xarxes socials.

L’ajuda es completa amb la difusió de publicitat en ràdio, premsa local i cartelleria, la participació en jornades i actes organitzats per a l’Ajuntament de Xàtiva relacionats amb l’activitat empresarial, la creació d’un minisite en la pròpia web de Promoció Econòmica especifica de “Xàtiva: Orienta empresa”, un acte promocional de l’empresa en un espai municipal o en la pròpia empresa i l’orientació en comptabilitat de l’empresa i ús d’eines informàtiques.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...