Les associacions socials de Xàtiva reben una donació solidària de Mediolanum

Xelo Angulo: “la qüestió social i d’ajuda a la gent que ho passa pitjor és un tema transversal i prioritari”

Xàtiva, 18 de desembre de 2017.- 8 de les associacions de caire social de la ciutat de Xàtiva han rebut aquest matí la recaptació del concert benèfic organitzat el passat 25 de novembre pel Banc Mediolanum. Es va tractar d’un recital d’òpera que va tenir lloc a la Casa de Cultura dirigit als clients d’aquesta entitat que va comptar amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Benestar Social.

A l’acte de hui han acudit Javier Ortega Cabral, en representació de Banco Mediolanum, els regidors Xelo Angulo i Jordi Estellés i representants de les associacions que han rebut la donació: les Caritas de la Merced, la Seu, el Carme, Sant Pere, els Sants Joans, Gent de la Consolació i Compromís Evangèlic. Totes elles han obtingut l’aportació solidària provinent de la venda d’entrades i marxandatge.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha destacat la importància de dur a terme activitats solidàries com aquesta, ja que a juí de l’edil, “la qüestió social i d’ajuda a la gent que ho passa pitjor és un tema transversal i prioritari que pertoca a qualsevol de les àrees de gestió municipal. En aquest cas, el món de la Cultura sempre ha estat un exemple de col·laboració quan apareixen les causes solidàries. Per això, els departaments de Cultura i Benestar Social hem posat en comú recursos per ajudar a que aquesta iniciativa haja resultat exitosa i obtinga la repercussió que mereix”, ha conclòs Angulo.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...