El Reis Mags arribaran a la plaça de la Seu al voltant de les 16:30 hores

Hui i demà, els emissaris reials arreplegaran les cartes a la porta de l’Ajuntament

Xàtiva, 3 de gener de 2018.- Els emissaris reials dels Reis Mags d’Orient han arribat a Xàtiva per tal d’atendre les peticions dels xiquets i xiquetes xativins i informar del programa d’actes de Ses Majestats a la nostra ciutat. Els emissaris estaran hui dimecres 3 i demà dijous 4 de gener a la porta de l’Ajuntament, de 12 a 14 hores i per la vesprada, de 17:30 a 19:30 hores, per tal de recollir les cartes dels més menuts i fer-se fotos de record.

Per al divendres 5 de gener, els emissaris reials han informat que Melcior, Gaspar i Baltasar, abans d’estar amb la xicalla, visitaran la residència Nova Edat (11 hores) i l’Hospital Lluís Alcanyís (12 hores).

La novetat d’enguany és que la festa d’arribada de Ses Majestats a Xàtiva se celebrarà en la plaça de la Seu. Allà començarà la festa d’animació a les 16 hores, a càrrec de l’orquestra Salmagundi. Mentrestant, els Reis Mags iniciaran el seu descens des de Sant Josep fins a la plaça de la Seu, on s’espera que arriben entre les 16:30 i les 16:45 hores.

Els Reis estaran fent-se fotos i atenent les peticions de les xiquetes i xiquets fins a les 18:30 hores, ja que eixa nit tenen un munt de feina i no es poden entretenir en excés. La cavalcada començarà a les 19:30 hores, seguint el seu recorregut habitual per l’avinguda de Selgas i l’Albereda Jaume I. I després d’arreplegar bona cosa de llepolies, tots a dormir que a l’endemà hi ha que obrir els regals!

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...