L’Ajuntament llança una campanya publicitària d’intriga sobre la imatge de FirAll 2018

FIRALL_SILLO_qui

Hi ha un concurs per endevinar qui serà el o la protagonista del cartell d’enguany

Xàtiva, 12 de gener de 2018.- La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva ultima la preparació de la tercera edició de la fira de l’all tendre de Xàtiva, FirAll 2018. El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente ha anunciat el llançament d’una campanya de comunicació de les anomenades d’intriga per promocionar la celebració d’aquest esdeveniment a la ciutat.

Com en anteriors edicions, la imatge del FirAll serà una veïna o veí de Xàtiva. La campanya es basa en l’ocultació de la identitat de la persona que aquest any protagonitzarà el cartell anunciador de FirAll. Amb tal motiu s’ha convocat un concurs que consisteix en endevinar la identitat oculta d’aquesta persona. El guanyador del concurs rebrà un val de 60 euros canviable per un dinar o sopar en qualsevol restaurant de Xàtiva.

Per participar en aquest concurs, tan sols cal fer un comentari en una publicació de la pàgina del FirAll https://www.facebook.com/FirAllAjuntamentXativa/ dient qui se suposa que és la persona que apareixerà en el cartell de FirAll 2018. Si finalment, cap participant encertara, es farà un sorteig entre totes les persones que han concursat.

El termini per a participar en aquest concurs finalitza el proper 31 de gener. El resultat es farà públic l’1 de febrer.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...