Inici del programa Jove Oportunitat

L’ajuntament de Xàtiva, a través de la regidoria de Joventut, participa en la segona edició del JOOP, promogut per l’Institut Valencià de la Joventut i amb el finançament del Fons Social Europeu,

El programa que s’ha iniciat aquesta setmana i durarà fins al mes de juliol. Està dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys que van abandonar el sistema educatiu i que, pel seu baix nivell de formació, tampoc troben encaix en el mercat laboral.

Aquesta iniciativa destaca per combinar estratègies de coaching grupal i individual, per a la construcció d’un projecte de vida, amb l’orientació laboral sobre les diferents famílies professionals, amb visites a més de 20 empreses on s’analitzaran els diferents perfils professionals i les vies d’accés o requisits.

JOOP els ofereix l’oportunitat de canviar, de construir el seu futur, personal i professional, convençuts del que volen, a diferència d’altres programes que es dirigeixen directament a la cerca d’ocupació, aquest programa, a més pretén que els joves tornen a la seua etapa formativa, per això en la seua fase final es reforçarà acadèmicament als joves per facilitar l’accés a la Formació Professional.

Si estàs interessat en el programa i vols més informació contacta en el Centre d’Informació Juvenil de la Casa de la Joventut en horari de 10 a 13 h i de 17 a 20 hores o al telèfon 962274342.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...