Concurs del Dia de la Dansa

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva, convoca per tercera vegada el concurs de cartells per a commemorar el dia Internacional de la Dansa.
El concurs està obert als jóvens entre 14 i 30 anys.
Els cartells han de tractar el tema de la dansa i el moviment a més d’incloure la llegenda: “Abril: Mes de la Dansa, exposicions, tallers, activitats escolars i espectacle de dansa amb la col·laboració de Dani Miquel 13 i 14 abril “i deixar espai per a inserir-hi els logotips oficials. Els cartells han de tenir un format A3 han d’estar en suport paper o en format digital (jpg).
Amb totes les obres presentades se celebrarà una mostra que quedarà oberta al públic del 4 al 30 d’abril a la Sala d’exposicions de la Casa de la Joventut de Xàtiva.
Es concedirà un premi únic, que consistirà en un xec de 100€ a consumir en comerços locals de Xàtiva.
Per a participar es poden entregar les obres fins al 9 març de 2018, cal veure les bases completes a les nostres xarxes socials infojove Xàtiva o demanar més informació al Centre d’informació juvenil de Xàtiva (Casa de la Joventut c/Moncada nº14). Correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es. Telèfon: 962274342.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...