MovingKitchen de Madrid guanya el concurs gastronòmic de FirAll 2018

DSC01346DSC01283 DSC01247 DSC01224

El certamen forma part de la Fira de l’All Tendre que se celebra aquest cap de setmana a Xàtiva

Xàtiva, 21 de febrer de 2018.- L’establiment MovingKitchen de Madrid, d’Alejandro Castelán i Beatriz Cieza, s’ha alçat amb el primer premi del II Concurs Gastronòmic “L’all tendre, de la terra al plat”, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, amb motiu de la celebració de la Fira de l’all tendre de Xàtiva, FirAll 2018. El plat presentat per Castelán i Cieza ha estat “El cacau i l’all tendre …”. El premi ha estat lliurat per l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà.

El segon premi ha anat a parar al restaurant Tandem Gastronómico, de València. Els seus xefs, Alejandro Rocher i Piero Ronconi han presentat el plat “Sopa d’all tendre”. El guardó ha estat lliurat pel diputat provincial de Mancomunitats i Comarcalització de la Diputació de València, Voro Femenia.

El tercer premi se l’ha endut el restaurant El Solet, de Biar (Alacant), amb el plat “Ajoblanco tendre d’orxata, verat torrat, cruixent de les seues tiges i allioli de carabassa rostida”. Els cuiners Ferran Arnau i Lorenzo Lorente han rebut el premi de mans del director tècnic del certamen, Jesús Minguet.

Finalment, el premi al plat d’innovació ha anat a parar a mans de Daniel Felip i Marian Mahaila, del restaurant La Traviesa, de Benicàssim. El seu plat, “Pastís d’all tendre”. Aquest trofeu ha estat lliurat pel primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente.

El jurat d’aquest concurs ha estat compost per Vicente Patiño (Saiti), Miguel Lanjarón (Rational Ibérica), Rafel Tugues (Spoonlab.com), Cova Morales (Comoju), Ángel García (Da&CO), Joan Clement (CdT) i Francisco Sánchez (Canastell).

Els premis en metàl·lic del concurs han estat de 1.000 euros (patrocinat per Tallers Xàtiva), 500 euros (patrocinat per Divina Aurora) i 250 euros (patrocinat per Recreativos Saetabis) per als tres primers classificats i un altre de 250 euros (també patrocinat per Recreativos Saetabis) per al plat més innovador.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...