L’escoleta de Pasqua comença el proper dijous

Xàtiva, 27 de març de 2018.- La Regidoria d’Educació informa que el proper dijous 29 de març, i fins el 6 d’abril, estarà en funcionament l’escoleta de Pasqua. Totes les mares i pares interessats a apuntar els seus fills i filles ho poden fer inscrivint-los des de ja a la Casa de la Joventut. El preu de la matrícula es fixa en 30 euros. Si el xiquet o xiqueta s’apuntara més tard del dia d’inici d’activitats, es farà un preu proporcional als dies que s’haja ocupat la plaça.

L’horari de l’escoleta és de 9:30 a 13:30 hores, encara que l’horari per a la recollida de xiquets s’allarga fins a les 14:00h. També hi ha un servei d’escola matinera de 8 a 9h.

El lloc de celebració de l’escoleta de Pasqua és el CPEIP Gozalbes Vera. L’edat dels xiquets a matricular va des dels 3 anys d’educació infantil fins als 10 anys d’educació primària (excepcionalment fins a 12 anys si tenen germans o germanes més xicotets matriculats).

Hi ha eixides programades, gimkanes, jocs, lectura, contacontes, esports i anglés.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...