El Departament de Serveis Socials ha invertit vora 2.500 d’euros en ajudes per a llibres de text

En total són 28 els menors que es beneficiaran d’aquestes beques escolars

 

Xàtiva, 28 de març de 2018.- El Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Xàtiva ha invertit vora 2.500 euros que aniran destinats a les prestacions econòmiques individualitzades i a la concessió de beques per als llibres de text, de les que es beneficiaran 28 menors de la ciutat.

Les beques per a família i infància estan dirigides a xiquets i xiquetes escolaritzats en el segon cicle d’educació infantil dels centres escolars del municipi, amb un perfil sociofamiliar econòmic i educatiu que requereix una intervenció amb la finalitat de potenciar la integració socioeducativa i la dinamització de les seues estructures familiars.

La Comissió de Valoració va proposar la concessió del total de les 28 ajudes econòmiques sol·licitades, amb un import total que ascendeix fins als 2.468,22 euros.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...