L’Ajuntament de Xàtiva repararà la pista d’Skate-park del polígon la Vila

La inversió, de 5.850 euros, servirà per canviar els taulers de fusta de les pistes que es trobaven greument deteriorats

Nacho Reig: «Aquesta era una petició constant dels usuaris de la instal·lació, i esperem que en breu estiga reparada»

Xàtiva, 29 de març de 2018.- El Departament de Serveis Públics de l’Ajuntament de Xàtiva invertirà 5.850 euros en la reparació de la pista d’skate-park de la ciutat, situat al Polígon la Vila.

La millora ve motivada pel deteriorament dels taulers de les pistes, fet que podria ocasionar lesions per als usuaris. Per aquest motiu s’ha decidit la seua substitució tant en la pista central, com en la pista de l’esquerra i la de la dreta.

La pista d’skate-park de Xàtiva és un punt d’encontre especialment recurrent per als joves de la ciutat, on tenen un lloc habilitat per a fer aquestes activitats esportives des de fa ja set anys.

El regidor de Serveis Públics Nacho Reig, ha explicat que els consta que «des de fa mesos la pista de l’skate park té un aspecte prou deteriorat, pel que des de l’Ajuntament de Xàtiva hem apostat per una reparació urgent de les rampes, que són emprades per molta gent jove».

Reig ha demanat disculpes per la demora i ha afegit que «era una petició constant dels usuaris de la instal·lació, i esperem que en breu estiga reparada».

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...