La Plaça del Mercat serà epicentre d’activitats durant els diumenges de maig

Serà la II edició del «Quedem al Mercat», organitzada per Gent del Mercat amb la col·laboració del Consistori

Una gimcana cultural, un rocòdrom unflable o el Mercat de la Terra dinamitzaran l’espai el proper mes

 

 Xàtiva, 25 d’abril de 2018.- La Plaça del Mercat de Xàtiva acollirà durant els diumenges de maig una sèrie d’activitats dinamitzadores organitzades per Gent del Mercat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva.

La II edició de «Quedem al Mercat» va celebrar la Festa d’Inauguració el passat dissabte 21 d’abril, en el que es van organitzar tallers per a tots els públics i es va commemorar el 25 d’abril amb una desfilada fins la Plaça Sant Francesc, on es celebraven els actes centrals.

La propera cita serà per al diumenge 6 de maig, quan es reuniran al Mercat tant activitats amb música (zumba kids, danses tradicionals, danses d’altres cultures…) i altres sense música (jocs tradicionals com el sambori, el tres en ratlla, el burro…), mentre que el diumenge 13 tornarà el Mercat de la Terra organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica.

El diumenge 20 de maig, de 11 a 13 hores, tindrà lloc una gimcana cultural amb eixida des de la Plaça del Mercat, i que passarà per punts com la Seu, el Museu, els Quatre cantons i la Font de Sant Francesc. A les 11:30 es recollirà el dorsal  es formaran els equips, i l’activitat acabarà amb un trivial gegant. Les activitats finalitzaran el diumenge 27 de maig amb la col·locació d’un rocòdrom unflable i amb tallers de contacontes per als més menuts.

«Després de la gran acceptació que tinguerem en la darrera edició aquest any preparem la Plaça del Mercat com a epicentre de l’activitat infantil. Al llarg dels diumenges del mes de maig hem preparat junt al col·lectiu Gent del Mercat una sèrie d’activitats per a que els més menuts de la ciutat puguen experimentar noves vivències», ha explicat el regidor de Cultura Jordi Estellés.

Durant aquests dies es repartirà entre els participants aigua i sucs a banda d’altres elements com barrets de palla i ventalls per combatre la calor.

 

 

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...