Joventut organitza un curs d’iniciació a l’aquarel·la

Xàtiva, 14 de maig de 2018.- La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat per al pròxim dissabte 19 de maig, de 10:30 a 12:30 hores, a la Casa de la Joventut, un taller d’iniciació a l’aquarel·la, amb la intenció d’incentivar les activitats de creació artística i cultural dels joves. Serà un taller introductori sobre la utilització d’aquest material plàstic i la seua tècnica.

Les places són limitades. Per a poder participar en els diferents tallers cal inscriure’s prèviament. Recordem que les activitats estan adreçades preferentment a joves entre 12 i 30 anys. Per a més informació i inscripcions contactar amb el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva (Casa de la Joventut c/Montcada núm. 14). Correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es Telèfon: 962274342.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...