Els Sindicats aproven per unanimitat les bases del procés de regularització d’ocupació a l’Ajuntament

65 places de treballs municipals eixiran a oposició

Xàtiva, 16 de maig de 2018.- La Mesa de Negociació General ha aprovat hui per unanimitat les modificacions de les bases generals per al procés de regularització d’ocupació a l’Ajuntament de Xàtiva, que permetrà traure a oposició 65 places de treballs municipals, així com les bases específiques sobre els diferents processos selectius.

Va ser el passat 4 de maig quan l’Ajuntament va presentar aquestes esmenes, però la part sindical va introduir en la mateixa reunió una sèrie de propostes específiques que la part política va acceptar estudiar. Finalment algunes d’elles s’han introduït en aquestes bases, que al remat han vist la llum verda per a la seua aprovació per part de tots els membres de la Mesa.

Per la part sindical han estat presents CCOO, el Sindicat de Policies Locals i Bombers, UGT, USO i un advocat representant de 39 dels treballadors afectats; mentre que l’Ajuntament ha estat representat pels regidors Empar Penadés, Miquel Lorente i Ignacio Reig.

Els processos selectius que s’han aprovat són per cobrir llocs d’auxiliar de biblioteca, auxiliar d’equipaments públics, auxiliar de turisme, tècnic auxiliar d’informàtica, tècnic mig de promoció lingüística i oficial d’activitats esportives. Aquestes bases es podran consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament.

També s’ha arribat a un acord consensuat respecte a alguns aspectes com la baremació dels processos. Finalment, la fase d’oposició comptarà un 65% mentre que l’altre 35% respondrà a la fase de concurs.

Els exàmens començaran el proper 15 de novembre, i els cursos de formació tenen previst començar cap a finals d’aquest mateix mes de maig o principis de juny.

«Ha estat una negociació llarga i intensa, perquè hem de tindre en compte que l’assumpte és delicat, però al remat estem satisfets amb el resultat perquè les bases s’han aprovat per unanimitat. La predisposició en ambdues parts comporta arribar a un millor enteniment», ha manifestat la regidora de Recursos Humans, Empar Penadés.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...