Joventut programa un taller de teatre i un altre de tintat de samarretes per al cap de setmana

Tint de Samarretes Tècnica per al teatre

El taller de teatre ajudarà a reforçar el grup de teatre jove autogestionat de la Casa de la Joventut

Xàtiva, 29 de maig de 2018.- El proper divendres 1 de juny, la Regidoria de Joventut ha programat un taller de tècnica per al teatre. L’activitat tindrà lloc a la Casa de la Joventut de 17:30 a 19:30h. La intenció és apropar aquesta disciplina als joves de Xàtiva i despertar el seu interès i motivació, a més de reforçar tècnicament al grup de teatre jove autogestionat que es reuneix a la Casa de la Joventut. Es tracta d’un taller gratuït. No és necessari cap coneixement previ sobre el teatre.

D’altra banda, Joventut també ha organitzat per a aquest dissabte 2 de juny un taller de tintat de samarretes. L’activitat també tindrà lloc a la Casa de la Joventut a partir de les 10:30 fins a les 12:30h. Es tracta d’un taller gratuït, on els i les participants podran decorar i personalitzar les seues samarretes de manera molt senzilla i amena.

Encara hi ha places disponibles per ambdues activitats. És necessari la inscripció prèvia al Centre d’Informació Juvenil ubicat a la Casa de la Joventut. Recordem que les activitats estan adreçades preferentment a joves entre 12 i 30 anys. Per a més informació i inscripcions, contactar amb el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva (Casa de la Joventut c/Montcada núm. 14). Correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es. Telèfon: 962274342.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...