Xàtiva posa en marxa el Pla Municipal contra el mosquit tigre

Des del mes de juny i fins a octubre s’atendran de manera personalitzada tots els avisos. Aquestos es poden fer per registre d’entrada, a través de la Linea Verda o per telèfon.

Xàtiva, 6 de juny de 2018.- La regidoria de Medi Ambient torna a posar en marxa el Pla Municipal contra el mosquit tigre. Un any més, la iniciativa es prolongarà fins l’octubre per cobrir tota l’època de calor. Durant els mesos de campanya tots els veïns i veïnes que detecten la presència de mosquits a les seues cases poden rebre l’assessorament personalitzat de tècnics. Aquest servei “porta a porta” avalua la presència de focus de mosquit tigre a l’interior de l’habitatge. Els veïns i veïnes poden beneficiar-se d’aquesta atenció personalitzada enviant un avís a través de la app Linea Verde o bé telefonant al 662659361.

Com ha assenyalat la regidora de l’àrea, Pilar Gimeno “continuem treballant en la prevenció per garantir el benestar de les persones. És important donar una atenció personalitzada a la ciutadania i hem tractat de facilitar totes les eines necessàries perquè així siga. Aquest any mantenim el servei d’atenció telefònica per poder fer-nos accessibles a totes les franges d’edat i ajudar l’equip tècnic a que la resposta siga, si cap, més immediata.”

D’altra banda, durant el mes de juny s’ha revisat tota la ciutat i s’han aplicat els tractaments preventius necessaris. D’una banda, s’han instal·lat trampes de mostreig per detectar les zones de major risc. I s’han col·locat productes larvicides preventius en embornals situats al voltant de centres públics on hi ha més concentració de població sensible. Els treballs de control, prevenció i correcció (si és necessari) s’han realitzat a la zona del cementeri, jardí del Bes-Attilio Bruschetti, jardí de Selgas-Gozalbes Vera, Taquígraf Martí, plaça Almassera-Martínez Bellver, Jacint Castanyeda, plaça Geògraf Ptolomeu, plaça Espanyoleto, Palasiet, glorieta José Espejo, Annahuir, Sorió i Torre d’en Lloris.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...