Xàtiva viurà aquest dissabte la seua V Marxa Nocturna Senderista

L’activitat canvia la ubicació i visitarpa el Penyal de Sant Dídac

La inscripció és gratuïta i es pot fer a la Casa de la Joventut

Xàtiva, 25 de juny de 2018.- Aquest migdia s’ha presentat a la sala de premsa de l’Ajuntament de Xàtiva la V Marxa Senderista Nocturna que aquest any porta per títol «a Sant Dídac amb la Lluna» organitzada pel Centre Excursionista de Xàtiva amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’eixida tindrà lloc a les 20:30 hores des de la porta de l’Ajuntament, on es partirà cap a Novetlè per a ascendir fins la pedra. La tornada es realitzarà pel Portet. Cadascú haurà de dur el seu sopar que tindrà lloc al pàrquing del Centre Cultural de Xàtiva (CCX) en finalitzar la marxa.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar a la Casa de la Joventut en horari de 9 a 14 hores.

«Hem canviat la ruta perquè els darrers anys se’ns feia molt tard després de baixar de la Casa la Llum. Sant Dídac és una altra muntanya emblema», ha destacat el president del Centre Excursionista de Xàtiva Luis Pardo.

El regidor d’Esports Pedro Aldavero, per la seua part, ha manifestat que «des de l’Ajuntament recolzarem sempre iniciatives com aquesta, perquè sempre són positives. Esperem que les inscripcions superen el nombre de les de l’any passat».

La fotografia del cartell anunciador, on es pot observar el Penyal de Sant Dídac, està cedida pel veí de Novetlè José Barberá, i està realitzada en els anys 50.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...