Els contractats pel Pla d’Ocupació de la Diputació comencen hui a treballar

Un total de cinc persones s’han beneficiat d’aquestes ajudes destinades als desocupats de la província de València majors de 55 anys

En total s’han destinat vora 53.500 euros provinents de l’ens provincial

Xàtiva, 27 de juny de 2018.- Els beneficiaris del Pla d’Ocupació 2018 de la Diputació de València inicien hui a Xàtiva els seus contractes laborals, que es prolongaran per un període de sis mesos.

En concret Xàtiva ha rebut un total de 53.452,17 euros de la Diputació de València per a la contractació de persones dintre del Pla d’Ocupació 2018, destinat a la contractació de persones desocupades de 55 anys o més, inscrites al SERVEF i de la província de València.

Amb els recursos rebuts s’ha pogut materialitzar la contractació de cinc persones: un oficial d’obres per al departament de Mobilitat, un oficial de jardineria per a la brigada municipal de Parcs i Jardins, una subalterna per al departament de Cultura i dos operaris per a la Brigada Municipal.

Els contractes, que comencen hui i es prolongaran fins el proper 26 de desembre, havien de tindre una durada mínima de tres mesos amb una jornada mínima de 30 hores setmanals, però des de l’Ajuntament de Xàtiva s’ha apostat per ampliar el contracte a 6 mesos de duració, i a jornada completa -37,5 hores a la setmana-. Les ajudes rebudes es destinaran a cobrir els costos salarials, inclosa la cotització a la Seguretat Social.

«Continuem fent una política activa en quant a creació d’ocupació, i de fet estem parlant d’un sector de població que té importants dificultats per a trobar feina. Continuem fent tot el possible per tractar d’accedir a totes les subvencions possibles per tractar de crear ocupació a Xàtiva i reforçant les afiliacions a la seguretat social , treballant junt a la resta dels agents socials per a que siga una tendència sostinguda» ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...