Aníbal Gómez DJ SET actua hui a Xàtiva dins dels actes de l’Orgull LGTBI+.

CartellAnibalGomezOrgullLGTBIXativa

L’actuació és d’entrada lliure i tindrà lloc a les 22:00h al pati de la Casa de la Joventut de Xàtiva.

Xàtiva, 28 de juny de 2018.- Continua la celebració de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva amb actes centrats al pati de la Casa de la Joventut de Xàtiva. A les 18:30h es realitzaran tallers gratuïts de xapes amb temàtica LGTBI+ i de mobiliari per la diversitat. A les 21:00h tindrà lloc un sopar de pa i porta amb picadeta i beguda a preus populars i posteriorment, sobre les 22:00h i amb entrada lliure, actuarà l’artista Aníbal Gómez DJ SET, conegut per ser membre de “Ojete Calor”, “Muchachada Nui” o “Ella es tú padre” entre altres.

Aquests actes s’han organitzat des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva-InfoJove Xàtiva, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva, el Consell de la Joventut de Xàtiva per celebrar l’Orgull LGTBI+ a Xàtiva i el projecte d’associació “Arc de Sant Martí LGBI+ Xàtiva”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...