Presentada la II Milla i el 8K Ciutat de Xàtiva que tindran lloc el diumenge 15 de juliol

El 8K començarà a les 9:30 mentre que la Milla s’iniciarà a les 11:30 hores i tornarà a tindre categoria Elit

Les inscripcions es poden realitzar fins el dijous 12 a la pàgina web o a les tendes Setabis Sport i Atletes

Xàtiva, 2 de juliol de 2018.- El regidor d’Esports de l’Ajuntament Pedro Aldavero i el vicepresident del club Atletisme Xàtiva Javier Agustí han presentat hui a l’Ajuntament de Xàtiva la II Milla Urbana i el 8K Ciutat de Xàtiva, que tindran lloc el proper diumenge 15 de juliol.

La Milla és una prova apta per a tot tipus de corredors -el recorregut és d’uns 1.600 metres-, i les carreres tindran lloc per categories culminant amb una milla Elit en la que els millors atletes de l’especialitat podran exhibir-se, en un circuit que a més està homologat per la Real Federació Espanyola d’Atletisme.

D’altra banda, el 8K serà una carrera popular, inclosa al circuit Cajamar La Costera-La Canal – La Vall d’Aiora, 100% urbà i molt ràpid, recorrent els carrers més cèntrics de la ciutat.

Les proves deixen de ser nocturnes i passen a l’horari matinal. A les 9:30 hores es donarà inicia a la 8K, mentre que a les 11:30 tindrà lloc la Milla. Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria a la prova del 8K i per als primers classificats en cada categoria en el cas de la Milla. A més a més hi haurà premis en metàl·lic per als cinc primers classificats de la milla elit: 150 per al guanyador, 100 per al segon classificat, 75 per al tercer, 50 per al quart i 25 euros per al quint.

Fins el moment s’han inscrit un centenar d’atletes però les inscripcions estan obertes fins el dijous 12 i es poden realitzar a la pàgina web de la milla i a les tendes Setabis Sport i Atletes. L’entrega dels dorsals es farà divendres i dissabte a Setabis Sport, en horari de 10 a 13:30 i de 17 a 20 hores, i el diumenge a la Casa de la Cultura a partir de les 8 del matí.

«L’any passat va ser tot un èxit, i esperem que aquest any continue pel mateix camí. De segur que aquesta prova aconseguirà afiançant-se amb el pas del temps», ha explicat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

Per la seua part, el vicepresident del CAX Javier Agustí va destacar que «la Milla és una prova molt atractiva que per aquesta zona no està molt vista. És molt curta en distància, però és molt disputada fins els últims metres».

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...