Xàtiva millorarà les voreres de Carlos Sarthou i la pista de patinatge de l’Avda. Nou d’Octubre

Ambdues actuacions tindran un pressupost d’uns 44.000 euros, que seran coberts pel fons de la Diputació de València

El termini d’execució de les obres serà d’uns dos mesos

Xàtiva, 4 de juliol de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva destinarà uns 44.000 euros procedents de fons de la Diputació de València, a la millora d’infraestructures urbanes concretament en l’ampliació de les voreres al carrer Carlos Sarthou i la reforma de la pista de patinatge de l’Avinguda Nou d’Octubre.

La reforma en Carlos Sarthou es realitzarà en el seu tram entre l’Avinguda República Argentina i el carrer Gregorio Molina, on s’ampliaran les voreres i es millorarà la xarxa d’aigües potables. Es tracta d’una de artèries principals de connexió transversal, amb un trànsit important de vianants.

Les actuacions en aquest cèntric carrer respondran a l’ampliació de les voreres, respectant les places d’aparcament existents, per millorar el trànsit de les persones però també alhora per a resoldre la problemàtica de l’estacionament en doble fila. També s’aprofitarà per a instal·lar la conducció de la xarxa d’aigua potable.

L’altra millora se produirà a la pista de patinatge de l’Avinguda Nou d’Octubre, per la zona del Palasiet, que tenia un sòl molt degradat i quasi impracticable, que havia sofert un deteriorament molt ràpid. L’actuació suposarà la col·locació d’una superfície nova, que també era una de les demandes de la ciutadania.

Les obres tindran un termini d’execució d’uns dos mesos, i estan pressupostades en 44.034 euros amb els que es cobreixen ambdues millores, la gestió dels residus que comporten les obres, la seguretat i salut, i el pressupost d’execució material. La redacció del projecte i la direcció de les obres correrà a càrrec del Servei Tècnic Municipal.

«Aquestes són dos obres importants per a la nostra ciutat. La primera és en un carrer cèntric, on ampliem voreres per a la seguretat dels vianants, mentre que la segona era una demanda directa de la ciutadania», ha explicat el regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...