Xàtiva finalitza la millora de la pavimentació a la Plaça Sant Agustí i la Plaça Espanyoleto

Les obres han servit també per esmenar l’alçament d’arrels i substituir l’arbrat

Les reformes han suposat una inversió d’uns 26.300 euros

Xàtiva, 5 de juliol de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva ha finalitzat les obres que s’estaven duent a terme tant a la Plaça de Sant Agustí com a la Plaça de l’Espanyoleto.

En el cas de Sant Agustí les reparacions, en les quals s’han invertit uns 21.000 euros, s’ha produït per aconseguir millorar l’accés al Conservatori i han tingut una durada d’uns tres mesos. A Espanyoleto, en canvi, les obres han durat un mes i han servit per contrarestar l’alçament de la vorera a causa d’una arrel, que havia provocat diverses caigudes, amb un cost d’uns 5.300 euros.

Les reformes a la Plaça de Sant Agustí suposen a més una solució a la disposició de l’arbrat i una ampliació de la vorera, per a facilitar el trànsit de persones i l’accés a la instal·lació docent i cultural. Les espècies vegetals plantades als escocells no són les que es projectaren inicialment, pel que les seues arrels havien causat problemes al paviment de les voreres. A més a més també s’han col·locat banquets per evitar estacionaments indeguts i per a fer la zona més confortable.

A la Plaça Espanyoleto, l’actuació ha consistit en l’adequació del paviment, amb la col·locació de formigó porós per tal de permetre el pas dels vianants després de que l’alçament d’una arrel provocara la diverses caigudes.

«Hem arreglat un paviment defectuós pel qual havíem rebut algunes queixes a l’Ajuntament i per on passa molta gent demostrant que ens preocupem pels nostres veïns i veïnes», ha manifestat la regidora de Parcs i Jardins i Edificis Públics, Pilar Gimeno.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...