Els corresponsals juvenils de Xàtiva participen en una trobada d’avaluació a Piles

Joves de Xàtiva, Canals, Alcúdia de Crespins i Moixent comencen hui un campament a la localitat costanera d’Alcossebre

Xàtiva, 10 de juliol de 2018.- Hui 10 de juliol de 2018, han tingut lloc les dues eixides dels viatges corresponents a l’Escapada Jove La Costera i l’eixida final i avaluació de corresponsals juvenils. D’una banda, els joves de Xàtiva han emprés un viatge a Alcossebre, on estaran de campament fins al dijous 13 de juliol, junt amb joves de les localitats de Canals, Alcúdia de Crespins i Moixent. Aquesta eixida està organitzada per l’associació Impulsa, qui col·labora amb les regidories de joventut dels diferents municipis. Es tracta d’una eixida juvenil on els participants, d’entre 12 i 16 anys, realitzaran activitats a la natura i activitats aquàtiques.

D’altra banda, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva, junt a l’IVAJ i altres centres d’informació juvenil han programat una trobada per a corresponsals juvenils dels municipis de La Pobla de Vallbona, Marines, Bétera, Llíria, San Antonio de Benagéber i Xàtiva. Aquesta trobada tindrà lloc en l’alberg juvenil de Piles i servirà per a avaluar el programa de corresponsals juvenils. Els corresponsals són el nexe d’unió entre la Regidoria de Joventut i els diferents instituts. Aquest programa està en funcionament en la nostra ciutat des del curs passat amb una bona acollida.

Tots aquestos campaments són una forma d’oci alternatiu on la joventut de Xàtiva viurà experiències noves i, a més a més, tindrà l’oportunitat de conèixer jóvens amb les mateixes inquietuds de diferents municipis del territori valencià.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...