Xàtiva inicia la reparació del paviment a l’entronque de la Plaça la Bassa i el carrer Hostals

També estan en marxa altres actuacions com la reparació del col·lector del carrer Reina-Bisbes o el de Ximén de Tovia així com l’acondicionament i millora de l’accés al Bellveret

La inversió per a les diferents millores supera els 50.000 euros

Xàtiva, 18 de juliol de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva està realitzant una sèrie de reparacions i millores a diferents indrets de la ciutat que superaran la inversió dels 50.000 euros.

Aquesta setmana han començat les obres per tal de reparar l’entronque entre la Plaça la Bassa i el carrer Hostals degut a que el paviment, que és de llambordes, es trobava en molt mal estat. L’actuació, amb un pressupost de 14.200 euros, es completarà en els propers dies. A més a més també s’estan duent a terme xicotetes connexions de clavegueram en dues finques entre el carrer Ximen de Tovia i la Baixada de l’Estació, vinculades al col·lector col·locat el passat any.

D’altra banda, demà començarà la reparació del col·lector situat entre el carrer Reina i el carrer Bisbes que no dona el desaigüe suficient, provocant l’acumulació d’aigües fecals i males olors, especialment preocupant als mesos d’estiu degut a la calor. La inversió per a aquesta millora és de 13.900 euros.

Per últim, la propera setmana està previst que s’inicie -amb un pressupost de 14.400 euros- l’adequació del pàrquing del Bellveret, així com la de diferents camins i sendes que van fins l’Ermita de Sant Josep. Aquest acondicionament es troba emmarcat al Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS), ara anomenat Serveis d’Obres Municipals (SOM).

«Totes aquestes actuacions responen a demandes de la ciutadania. Al remat es tracta de millores als paviments i de reparacions necessàries per al dia a dia de la nostra ciutat que anem complint en la mesura de les nostres possibilitats», ha manifestat el regidor de Serveis Socials, Ignacio Reig.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...