L’Ajuntament rep als joves que participen al Camp de Voluntariat Mediambiental de Xàtiva

El grup ha estat rebut per l’alcalde Roger Cerdà i per la regidora de Joventut Lena Baraza

Els joves, d’entre 15 i 17 anys, treballen aquests dies en reconstruir i senyalitzar la Senda del Castell

Xàtiva, 19 de juliol de 2018.- L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Joventut Lena Baraza han rebut aquest matí al Saló de Plens de l’Ajuntament als voluntaris que durant aquests dies es troben a la ciutat per tal de fer algunes activitats vinculades a Xàtiva.

L’alcalde els ha donat la benvinguda i els ha agraït el seu compromís, «perquè el fet de que gent tant jove decidisca apuntar-se un camp de voluntariat com el de Xàtiva per a conviure i tirar-nos una mà, és un orgull. Xàtiva és una ciutat amb molta activitat i esperem que esteu a gust. Que quan torneu a casa conteu com de bonica és Xàtiva i com de bonica l’heu deixada» ha explicat Cerdà.

La regidora de Joventut Lena Baraza, per la seua part, els ha animat a conèixer la ciutat i els ha emplaçat a tornar més endavant a Xàtiva. «Aneu a fer moltes amistats i és una oportunitat per a viatjar després per tota Espanya i visitar a la gent que hageu conegut».

El coordinador del grup, Sergio Vega, també ha destacat l’important treball que estan desenvolupant els joves: «Esteu treballant molt bé. A seguir com porteu fent-ho aquests primers dies i a gaudir, que el temps passa volant».

L’activitat de voluntariat està coordinada per la Regidoria de Joventut junt amb l’Institut Valencià de la Joventut i les regidories d’Esport, Medi Ambient i la Brigada. Es tracta d’un Camp de Voluntariat Mediambiental en que, amb l’ajuda de 19 joves voluntaris d’entre 15 i 17 anys, es reconstruirà i se senyalitzarà el camí de la senda del castell de Xàtiva. Aquests joves voluntaris van arribar a la ciutat el passat dia 15 i prolongaran la seua estada fins el proper 27 de juliol, allotjant-se a l’alberg el Palau.

El seu horari de treball és de 8:30 fins les 12 hores del matí, mentre que per les vesprades realitzen diferents activitats, jocs i excursions per Xàtiva, amb temps per conèixer la ciutat de primera mà.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...