Xàtiva millorarà el Polígon B gràcies a una subvenció de l’IVACE de 257.000 euros

L’Ajuntament aportarà altres 107.000 euros de fons propis per completar l’adequació

Xàtiva, 23 de juliol de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva rebrà una subvenció de 257.110 euros per part de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), que es destinarà fonamentalment a la renovació i millora d’infraestructures ja existents al Polígon B de la ciutat en referència a l’enllumenat públic, asfaltat, voreres i conduccions d’aigua potable.

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball Rafa Climent ja va anunciar el passat mes de febrer en una visita a Xàtiva que l’IVACE anava a subvencionar millores als polígons industrials de la Costera, amb un import total que ascendeix finalment a 2,2 milions d’euros.

El polígon industrial B de Xàtiva, amb una superfície de 180.690 m2, compta amb un servei d’enllumenat deficient i amb una gran quantitat d’averies respecte a l’aigua potable, que es produeixen com a conseqüència de la superficialitat de la xarxa i la mala qualitat dels materials emprats en l’execució. A més a més, aquest espai també compta amb un paviment deteriorat i s’espera que quan estiga operativa la glorieta junt al camp de futbol Paquito Coloma, el tràfic de vehicles augmente de manera considerable.

L’actuació aprovada permetrà substituir les lluminàries actuals per unes noves amb tecnologia led regulable a més de la millora del caudal, pressió rendiment de la xarxa d’aigua potable, dotant-la de boques d’incendi equipades, i també servirà per finançar els treballs de millora de pintura i senyalització del polígon, sobrelevar els passos per a vianants per motius de seguretat i habilitar una gran zona d’aparcament.

El cost total d’aquestes millores ascendeix a quasi 360.500 euros, pel que l’Ajuntament de Xàtiva aportarà els 107.000 restants de fons propis per poder escometre la totalitat de l’operació.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...