S’inicien les obres de millora d’habitabilitat i eficiència energètica del CEIP Taquígraf Martí

L’actuació s’efectuarà amb una subvenció de 130.000 euros per part de la Diputació de València

Altres millores que es duran a terme són la instal·lació d’un ascensor i la urbanització del pati principal

Xàtiva, 24 de juliol de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat les obres de millora al CEIP Taquígraf Martí, amb un pressupost de 130.000 euros procedents del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles en Centres d’Educació Infantil i Primària de la Província de València gràcies a la Diputació de València, que ha invertit en aquest exercici més de 7 milions d’euros.

L’edifici objecte de l’actuació es va construir a principis dels anys 80 i el projecte tracta la millora de la seua habitabilitat i de l’eficiència energètica. En ell es preveu la col·locació d’un sistema d’elevació mitjançant la instal·lació d’un ascensor de sis places, que s’ubicarà a les estàncies que actualment serveixen de magatzem, i que en el projecte original tenien prevista la formació del buit per a l’ascensor.

Altra de les millores es preveu a la fusteria d’alumini existent a la façana sur de l’edifici degut a la seua tipologia, amb la seua substitució per un altre sistema d’obscuriment i vidre de baixes emissions, que permeta un millor coeficient tèrmic.

També s’operarà en relació a la instal·lació elèctrica, amb l’ampliació de proteccions en quadres i senyalitzacions d’emergència, i a més a més s‘urbanitzarà el pati principal del centre.

Les obres, que ja estan en marxa, estaran concloses per a l’inici del proper curs acadèmic, sense entorpir l’activitat escolar del centre.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...