JUAN PERRO TANCA LA 21a EDICIÓ DE NITS A CASTELL

(Foto: María Pérez)

Amb una assistència aproximada de 2.400 persones al llarg de tot el festival, dissabte passat va acabar la 21a edició de Nits al Castell, una edició reeixida des del punt de vista artístic i de públic.

Va arribar el moment de dir adéu a una altra edició del Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva i l’encarregat per això va ser Juan Perro. Acompanyat de Joan Vinyals a la guitarra i Gabriel Amargant al saxo i clarinet ‘el pájaro del Maresme’ (així l’anomena Santiago Auserón), va presentar les cançons del seu disc ‘El Viaje’ i algunes cançons inèdites fins al maig passat que van veure la llum amb la publicació de l’últim EP, a més d’alguns dels seus anteriors treballs.

Textures, improvisació i poesia en un viatge pels sons afroamericans del blues, el R & B, el rock, el soul, fusionant-se amb la tradició cubana del son i amb les músiques d’arrels a la península, que va enlluernar a un públic molt fan de Santiago Auserón i entregat des del primer moment.

Amb una posada en escena senzilla, sòbria i elegant però al mateix temps molt d’acord amb el que allí estava sonant.

Amb l’aforament gairebé complet una nit més, el Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva es va acomiadar pensant ja en l’edició del 2019.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...