El sopar social de jubilats i pensionistes del proper 16 d’agost reunirà a uns 1.400 assistents

Foto: Estudi Federico

Les entrades són gratuïtes i es poden arreplegar del 6 al 10 d’agost a la Llar del Jubilat de la Plaça Roca

L’acte inclourà com a novetat l’homenatge a Bruno Lomas

Xàtiva, 31 de juliol de 2018.- El camp de futbol de la Murta acollirà el proper dijous 16 d’agost la festa-sopar de jubilats, pensionistes i associacions, que començarà a partir de les 21 hores amb l’obertura de portes dues hores abans.

L’acte, en el que està previst que participen unes 1.400 persones, estarà amenitzada per Emilio Solo i Los Rokeros, i comptarà com a novetat amb l’homenatge a Bruno Lomas que s’ha pogut agregar a aquesta cita atenent a la gran demanda que s’havia produït per part de la ciutadania.

Les entrades, que són gratuïtes i no es poden vendre, es poden arreplegar del 6 al 10 d’agost, en horari de 10 a 13 hores, a la primera planta de la Llar dels Jubilats, situada en el carrer Roca. Només s’entregarà un màxim de dos tiquets per persona. El sopar és per a veïns i residents de Xàtiva, podent-se comprovar aquesta circumstància per part de l’organització, mitjançant petició del DNI.

Durant la cerimònia es sortejarà entre els assistents empadronats a Xàtiva quatre viatges, i a més a més hi haurà un detall per a tots els participants.

«És un plaer per al departament de Benestar Social poder convidar a tots els jubilats i pensionistes de Xàtiva al sopar social que es farà el proper 16 d’agost, on enguany s’homenatjarà a Bruno Lomas. Esperem que els assistents ho passen d’allò més bé i que alhora gaudisquen d’una bona Fira», ha declarat la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...